fbpx

Socialiștii și-au desemnat candidatul pentru alegerile locale de la Bălți. Dodon: Încă se discută cu PCRM

Alexandr Nesterovschi este candidatul pe care PSRM vrea să îl propună pentru funcția de primar al municipiului Bălți. Anunțul a fost făcut de Igor Dodon în cadrul unui interviu.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Chiar și așa, liderul socialiștilor a precizat că subiectul încă se discută cu Partidul Comuniștilor, care a făcut Bloc cu PSRM. „Organizația noastră locală din Bălți l-a propus pe Alexandr Nesterovschi. Nu a fost luată o decizie finală. Trebuie să decidem împreună cu comuniștii. Sperăm că vom merge în bloc. Cred că la început de octombrie va fi o decizie finală”, a declarat Dodon.

Alegerile pentru funcția de primar al municipiului Bălți vor avea loc pe 21 noiembrie. Funcția de primar al municipiului a devenit vacantă după ce Renato Usatîi a demisionat în urma rezultatului slab acumulat de partidul său la parlamentarele anticipate.

De menționat este faptul că și Partidul Acţiune şi Solidaritate (PAS) și-a desemnat candidatul pentru funcția de primar al municipiului Bălți. Boris Marcoci urmează să intre în cursa electorală pentru fotoliul de edil al capitalei de nord a Republicii Moldova.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button