fbpx

Reacția Partidului Șor după perchezițiile de miercuri: Nimic altceva decât o intimidare

Partidul Șor consideră că perchezițiile efectuate miercuri în sediul central al partidului „nu sunt nimic altceva decât o intimidare”. Potrivit fracțiunii, „oamenii legii nu au avut nici cel mai mic temei legal pentru această acțiune în forță”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Pentru noi este absolut evident că acest atac la adresa Partidului Șor este o încercare jalnică a autorităților de a distrage atenția opiniei publice de la creșterea considerabilă a tarifelor la energie electrică. Nu întâmplător a fost întreprinsă în ziua în care ANRE îi va „ferici” pe sărmanii moldoveni cu un nou preț la electricitate.

Întrucât perchezițiile în birourile partidului, precum și reținerile ilegale și arestările activiștilor noștri nu se petrec pentru prima dată, pentru noi a devenit o rutină.

Singurul „rezultat” pe care l-au obținut a fost blocarea activității sediului partidului, antrenat în pregătirea protestelor.

Partidul Șor declară o dată în plus, în special pentru autorități, dar și societate, că astfel de acțiuni ilegale nu sunt în stare să oprească protestele noastre. În lupta împotriva puterii gangsterilor noi vom merge până la capăt”, se arată într-un comunicat al Partidului Șor.

Amintim că ofițerii Centrului Național Anticorupție și procurorii Anticorupție au descins miercuri, 2 noiembrie, cu o nouă rundă de percheziții la sediul central al Partidului Șor în dosarul privind finanțarea ilegală a formațiunii. Informația a fost confirmată de reprezentanții Procuraturii.

Aceasta este a cincea rundă de percheziții în dosarul privind finanțarea ilegală a Partidului Șor. Totul a început atunci când joi, 21 iulie, ofițerii CNA și ai Serviciului de Informații și Securitate (SIS), în comun cu procurorii anticorupție, au descins joi, 21 iulie, cu percheziții în mai multe locații din țară. Acțiunile de urmărire penală au loc în cadrul unui dosar pornit cu privire la finanțarea ilegală a Partidului Șor.

Vezi și: Perchezițiile la sediul central al Partidului Șor: Câți bani au ridicat procurorii

Articole asemănătoare

Back to top button