fbpx

Perchezițiile la sediul central al Partidului Șor: Câți bani au ridicat procurorii

Procuratura Anticorupție în comun cu Centrul Național Anticorupție a efectuat miercuri, 2 noiembrie, percheziții în sediul central al Partidului Șor. În context, oamenii legii comunică rezultatele căutărilor.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Au fost depistați și ridicați bani în sumă totală de 321.700 lei. Mijloacele bănești erau destinate pentru plata neoficială a salariilor, achitate în plic angajaților partidului din partea grupului criminal organizat”, relatează Procuratura.

Perchezițiile continuă și la această oră.

Amintim că ofițerii Centrului Național Anticorupție și procurorii Anticorupție au descins miercuri, 2 noiembrie, cu o nouă rundă de percheziții la sediul central al Partidului Șor în dosarul privind finanțarea ilegală a formațiunii. Informația a fost confirmată de reprezentanții Procuraturii.

Aceasta este a cincea rundă de percheziții în dosarul privind finanțarea ilegală a Partidului Șor. Totul a început atunci când joi, 21 iulie, ofițerii CNA și ai Serviciului de Informații și Securitate (SIS), în comun cu procurorii anticorupție, au descins joi, 21 iulie, cu percheziții în mai multe locații din țară. Acțiunile de urmărire penală au loc în cadrul unui dosar pornit cu privire la finanțarea ilegală a Partidului Șor.

Articole asemănătoare

Back to top button