fbpx

video | PDM îndeamnă oamenii să iasă la protestul de duminică: A apărut o creatură monstruoasă

Președintele PDM, Pavel Filip, a îndemnat cetățenii să iasă la protestul anunțat pentru duminică, ora 11:00, pentru a transmite un mesaj „clar și răspicat împotriva hoților”. Potrivit democratului, în Parlament a apărut o „creatură monstruoasă” care încalcă legea, bunul simț și orice principii, iar cei care au furat miliarde au acces la guvernare.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

PDM consideră că în ultimele zile am asistat la un dezmăț total în Parlament. A apărut o creatură monstruoasă care a încălcat legea și bunul simț. Au fost aduși hoții de miliarde la guvernare. E o sfidare față de oameni și țară să-ți bați joc în așa mod de acest popor.

Vă îndem să ieșiți la protest. Dacă nu vreți hoți la guvernare, vă îndemn să ieșim duminică să o spunem clar și răspicat”, a declarat democratul.

Fostul premier i-a îndemnat pe cetățeni să poarte mască și să păstreze distanța fizică.

Aveți grijă de voi. Sănătatea e importantă. E importantă și salvarea țării”, a adăugat deputatul.

Vezi și: Usatîi comentează postările Maiei Sandu: „Ne vedem duminică”

Amintim că președinta aleasă, Maia Sandu, a anunțat desfășurarea unui protest pentru această duminică, ora 11:00, în Piața Marii Adunări Naționale, după mai multe voturi în Parlament ale deputaților PRSM și ai platformei Pentru Moldova, din care face parte Partidul Șor.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button