fbpx

Partidul „Șor” vrea moțiune de cenzură împotriva Guvernului Gavrilița. Tauber a prezentat proiectul

Partidul „Șor” a prezentat joi, 20 ianuarie, Parlamentului proiectul moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Gavrilița. Proiectul moțiunii a fost prezentat de deputatul Marina Tauber. Întrucât formațiunea nu dispune de suficiente semnături pentru a înregistra inițiativa, Marina Tauber, ce care a și prezentat proiectul a îndemnat și pe ceilalți deputați să se voteze inițiativa.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.
Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

„Guvernul Gavrilița a distrus cam tot ce a atins, oamenii au avut așteptări mari, promisiunile lor au fost doar un truc electoral, praf în ochii alegătorilor. Criza energetică din care nu mai ieșim de 3 luni de zile este un motiv suficient de puternic pentru a demite acest Guvern incompetent. Cei care au negociat acest contract au eșuat lamentabil”, a menționat Marina Tauber.

De asemenea, deputații „Șor” mai invocă gestionarea incompetentă a crizei sanitare și sociale din țară.

„Fac apel la deputați să ni se alăture și să semneze această moțiune, să reușim să investim un Guvern care să ne scoată din aceste crize continui”, a mai zis Tauber.

Precizăm că pentru a fi înregistrat în Parlament, proiectul moțiunii de cenzură împotriva Guvernului trebuie să fie semnat de cel puțin 26 de deputați.

Amintim că joi, 20 ianuarie, Parlamentul s-a întrunit în ședință extraordinară pentru a examina instituirea stării de urgență în sectorul energetic.

Articole asemănătoare

Back to top button