fbpx

PACE anunță retragerea. Gheorghe Cavcaliuc își îndeamnă formațiunea să nu participe la protestul de duminică

Liderul Partidului Acasă Construim Europa (PACE), Gheorghe Cavcaliuc, care s-a alăturat în toamna anului 2022 protestelor Partidului Șor, și-a îndemnat reprezentanții să renunțe la protestele de duminică, 12 martie. Anunțul a fost făcut după dezvăluirile șefului Inspectoratului General de Poliție (IGP), Viorel Cernăuțeanu, despre organizarea destabilizărilor.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Decizia a fost luată pentru „a evita speculațiile și riscurile” la care pot fi supuși.

„Pentru evitarea speculațiilor și evitarea riscurilor la care putem fi supuși fără cunoștința noastră, noi nu vom participa la protestele organizate la data de 12 martie 2023. Cerem tuturor membrilor și simpatizanților Partidului PACE să respecte decizia partidului și să nu meargă astăzi la aceste proteste. Iar dacă careva din colegii noștri vor merge la aceste proteste, Partidul considera că aceștia merg pe cont propriu și nu reprezintă partidul”, a anunțat Cavcaliuc pe pagina sa de Facebook.

Cavcaliuc precizează însă că partidul pe care îl conduce rămâne în continuare membru al „Mișcării pentru popor” și va continua să solicite Guvernului achitarea integrală a facturilor pentru energie, gaz și căldura consumată de cetățenii Republicii Moldova în această iarnă.

 

 

 

Articole asemănătoare

Back to top button