fbpx

Năstase se arătă mândru de „reușitele” Platformei DA la Curtea Constituțională: 100% rată de succes

Liderul Platformei DA, Andrei Năstase, susține că formațiunea „merge cu încredere spre anticipate”, după ce Curtea Constituțională (CC) a anulat deciziile recente ale Parlamentului privind judecătorii Curții.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Încă o victorie la Curtea Constituțională! Bravo, Dinu (n. r. – Dinu Plîngău, deputat al Platformei DA) – datorită ție, Platforma DA deține recordul absolut al Victoriei de 100% succes în apărarea Constituției la CC. Ce poate fi mai frumos decât să-ți onorezi tricolorul de ziua lui prin apărarea statului de drept cu Demnitate și Adevăr? Felicitări, dragi concetățeni.

Echipa Platformei DA va sta întotdeauna la straja Țării, Adevărului și Demnității doar prin cele mai civilizate, judicioase și eficiente căi. Cele constituționale. Mergem cu încredere spre anticip”, a scris politicianul pe pagina sa de Facebook.

Amintim că astăzi, 27 aprilie, CC a decis că legea prin care SIS trece în subordinea Parlamentului a fost neconstituțională. Totodată, Curtea a declarat neconstituționale deciziile Parlamentului de săptămâna trecută privind anularea actului Legislativului prin care Domnica Manole, în august 2019, a fost numită judecător la Curtea Constituțională, dar și numirea lui Boris Lupașcu în funcția de judecător constituțional.

Precizăm că sesizările la CC în privința judecătorilor Curții au fost depuse de deputații Sergiu Litvinenco (PAS) și Dinu Plîngău (Platforma DA).

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button