fbpx

Mihai Ghimpu spune când va reveni în politică: „După ce o să strâng roada bananelor la Colonița”

Mihai Ghimpu nu exclude că va reveni în politică, însă după ce „va strânge prima roadă de banane la Colonița”. Fostul președinte interimar a făcut declarația în cadrul emisiunii „Cutia Neagră” de la TV8, precizând că politica nu este doar cea pe care o faci activ.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Fostul lider al liberarilor consideră că orice om care ia atitudine față de evenimentele din țară, face politică. În ceea ce privește revenirea sa pe arenă, Gimpu a spus că mai are câte ceva de făcut la Colonița, apoi va analiza acest aspect.

„Mai am ceva de pus la cale la Colonița. Acum e strânsul frunzelor. Peurmă seamăn banane și portocale și… Când o să strâng roada bananelor.

Nu zic nici da, nici nu. Urmăresc viața politică. Mă bucur că oamenii au luat decizia de a nu îl admite pe Dodon la putere. Deja e bine”, a menționat Ghimpu, mai în glumă, mai în serios.

În același timp, ex-președintele de Parlament a mărturisit că nu a votat în turul doi al prezidențialelor, pentru că politicienii care au luptat pentru un nou mandat nu îl reprezintă.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button