fbpx

foto, video | Susținătorii Partidului Nostru s-au adunat în scuarul Teatrului de Operă și Balet. Ivan Diacov și-a prezentat programul electoral

Mai mulți susținător ai Partidului Nostru s-au adunat astăzi în fața Teatrului Național de Operă și Balet. Organizația politică a prezentat prioritățile și viziunile pe care la are atât Ivan Diacov, cât și candidați pentru fotoliul de primar din alte localități.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit lui Diacov, prin prisma experienței sale, el va lupta cu corupția și practicile ilegale, dar și va aduce transparență în activitatea Primăriei. La fel, acesta a promis că din banii obținuți din eradicarea corupției va construi spitale, școli și grădinițe.

„Am de gând să pun capăt acestor scheme, vinderea terenurilor să fie transparentă, iar banii să vină la buget și să construim școli, drumuri, spitale. Vă garantez – n-o să fie niciun hoț în Primărie!”, a spus Diacov.

La rândul său, liderul partidului, Renato Usatîi, susține că echipa PN este pregătită pentru a rezolva problemele cu care se confruntă municipalitatea și locuitorii săi.

La finalul evenimentului, cei prezenți au organizat o scurtă acțiune de protest în fața Președinției în semn de nemulțumire față de abuzurile tot mai frecvente ale președintelui Igor Dodon, Renato Usatîi susținând că președintele ar încerca să preia schemele și metodele lui Plahotniuc.

Articole asemănătoare

Back to top button