fbpx

foto | La Orhei au fost date în exploatare 30 de stații noi de așteptare a transportului public: „Să devină un exemplu pentru întreaga țară”

La Orhei au fost date în exploatare 30 de stații noi de așteptare a transportului public. Administrația publică locală afirmă că localitatea continuă să se modernizeze cu pași rapizi.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit Primăriei, proiectul vine să sporească nivelul siguranță a cetățenilor atunci când așteaptă la stații. Acestea sunt dotate cu panouri informative, iar vremea ploioasă nu va mai fi o problemă pentru pasagerii care vor aștepta transportul public.

Orheienii se arată entuziasmați de noile stații, spunând că acestea le asigură confortul și oferă un aspect estetic orașului. Primarul municipiului, Pavel Verejanu, afirmă că siguranța oamenilor este una dintre principalele priorități ale membrilor echipei lui Ilan Șor, iar orașul pe care îl conduce este un exemplu în acest sens.

„Ne dorim ca Orheiul să devină un exemplu pentru întreaga țară, exemplu de infrastructură, de curățenie, de inovație. Noi suntem mândri de fiecare realizare. Vă mulțumim pentru încrederea acordată și pentru răbdarea pe care o aveți”, declară edilul.

La rândul său, președintele raionului Orhei, Dinu Țurcanu, consideră că noile stații redau un aspect modern localității de reședință a raionului.

„Stațiile de așteptare sunt și o carte de vizită a unei localități sau a unui oraș. Mă bucur că acestea sunt moderne și deja apreciate de locuitori. Toți cei care vor vizita Orheiul vor pleca de aici cu impresii bune”, a punctat Dinu Țurcanu.

Precizăm că echipa lui Ilan Șor a amenajat stații de așteptare a transportului public și în alte localități din țară.

Această prezentare necesită JavaScript.

P.

Articole asemănătoare

Back to top button