fbpx

Dodon spune că ar face față funcției de premier: „Nu îmi trebuie jumătate de an cu sacoșele în spinare”

Igor Dodon afirmă că ar face față funcției de premier, însă nu neapărat își dorește acest lucru. Declarația a fost făcut de liderul socialiștilor în cadrul vlogului său, precizând că are experiența necesară pentru acest post.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Totodată, fostul președinte a menționat că știe ce are de realizat un prim-ministru. El a conchis că „nu insistă” și că „are cu ce se ocupa”.

„Cred că aș face față în această funcție, dar asta nu înseamnă că îmi doresc această funcție. Timpul va arăta. (…) Știu ce trebuie de făcut în funcția de prim-ministru și nu îmi trebuie jumătate de an, ca aiștea de la Harvard, cu sacoșele în spinare, ca să intru în detalii cum să fac drumuri sau cum trebuie salariile de plătit și pensiile. (…)

Voi pleda sau nu pentru această funcție? Nu obligatoriu. Va fi necesar de experiența mea și de abilități, vom merge. Nu? Nu! Am cu ce mă ocupa”, a declarat Dodon.

Precizăm că anterior, Igor Dodon, fiind întrebat despre eventualitatea de a deveni premier după anticipate, spunea că „ar putea crea o echipă de profesioniști care ar face față oricăror provocări”.

Articole asemănătoare

Back to top button