fbpx

„De ce nu?”. Igor Dodon susține că ar accepta fotoliul de premier, după eventuale parlamentare anticipate

Fostul președinte al Repbublicii Moldova, Igor Dodon, nu exclude că ar accepta să devină prim-ministru, după eventuale alegeri parlamentare anticipate. „De ce nu?”, a subliniat actualul șef al socialiștilor în cadrul vlogului său. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Întrebat dacă se vede în fotoliul de premier, Dodon nu a ezitat să puncteze faptul că s-ar descurca în această funcție, în contextul posturilor de muncă pe care le-a avut anterior.

„De ce nu? Eu cred că noi putem să ne isprăvim cu acest lucru. Eu am fost prim-viceministru în Guvern, ministrul Economiei. De aceea o să vedem”, a declarat Dodon.

Deși recunoaște că este devreme să vorbească despre astfel de scenarii, Igor Dodon nu exclude că ar putea să-și creeze o echipă în acest sens.

„Cred că e prematur acum să vorbim, dar cred că noi am putea să creăm o echipă de profesioniști care ar face față oricăror provocări”, a mai spus socialistul.

Menționăm că Dodon a afirmat, în cadrul aceluiași vlog, că formațiunea pe care o conduce ia în calcul două scenarii în contextul situației politice din țară. Dacă anterior susținea că singura soluție pe care o vede sunt anticipatele, acum socialistul afirmă că ia în considerare și posibilitatea alegerilor parlamentare ordinare.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button