fbpx

Dodon și Voronin vor uita supărările vechi? Liderul socialiștilor: „Suntem pregătiți să formăm o forță politică nouă”

Partidul Socialiștilor este gata să fuzioneze cu Partidul Comuniștilor. Declarația aparține liderului PSRM, Igor Dodon, în studioul Primul în Moldova, precizând că va face tot posibilul pentru ca formațiunea să ajungă din nou la guvernare.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Fostul președinte afirmă că PSRM că ultimul cuvânt rămâne comuniștilor. În același timp, el a precizat că socialiștii sunt gata pentru negocieri.

„Suntem gata să o discutăm. Suntem pregătiți să formăm o forță politică nouă, unită și puternică. Dar dacă să luăm asemenea decizii, trebuie luate până la începutul anului viitor. În 2023 avem alegeri locale. Dacă va fi un proiect politic nou, trebuie ridicat”, a declarat el.

Amintim că anterior Vladimir Voronin anunța că vrea să plece de la șefia PCRM. Totodată, liderul PCRM l-a criticat dur pe Igor Dodon în perioada când ultimul era președinte, însă cele două formațiuni au format un bloc comun la alegerile parlamentare anticipate din 2021, actualmente acestea formând o singură fracțiune parlamentară de opoziție. Chiar și așa, comunistul declara în cadrul unor interviuri că susține unele proiecte ale majorității, contrar poziției socialiștilor.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button