fbpx

doc | Denunț pe numele lui Dodon: „Să răspundă pentru expunerea la pericolul de infectare în masă a populației”

Deputatul Andrian Candu a expediat un demers procurorului general, ministrului de Interne și șefului IGP, solicitând investigarea întrunirii organizate zilele trecute în UTA Găgăuzia și în raionul Taraclia, cu participarea lui Igor Dodon. Potrivit liderului Pro Moldova, la acel eveniment populația a fost expusă pericolului de infectare în masă cu noul coronavirus.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Nimeni nu e mai presus de lege. Dodon trebuie să răspundă pentru încălcările pe care le comite”, a scris Candu, atașând și textul demersului său către procurorul general, Alexandr Stoianoglo, ministrul Afacerilor Interne, Pavel Voicu, și șeful IGP, Sergiu Paiu.

Ex-președintele Parlamentului solicită investigarea circumstanțelor cauzei, identificarea celor care au încălcat legislația și tragerea lor la răspundere.

Această prezentare necesită JavaScript.

Inclusiv din video-ul postat de către președintele încă în funcție Igor Dodon, pe pagina sa de Facebook, se văd cel puțin trei evenimente în trei locații diferite, la care participă mai mult de 50 de persoane. Aceste probe au fost salvate, ca să nu „dispară” cumva. Și să nu îndrăznească Dodon să spună că el nu a fost acolo, nu știe ce a fost acolo și că, în general, a jucat șah”, a comentat Andrian Candu.

Înregistrarea video publicată de Igor Dodon pe pagina sa de Facebook:

O altă înregistrare video publicată de un internaut ar fi avut loc la Vulcănești:

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button