fbpx

CEC a decis! Data când bălțenii își vor alege noul primar

Comisia Electorală Centrală a stabilit, în cadrul ședinței de marți, organizarea alegerilor locale noi pentru funcția de primar al municipiului Bălți pe 21 noiembrie 2021. Încetarea înainte de termen a mandatului de primar a survenit în legătură cu demisia acestuia.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În total, pe 21 noiembrie 2021, vor avea loc alegeri locale noi în 13 localități: satele Palanca și Ștefănești din raionul Ștefan Vodă; satul Bălceana, raionul Hâncești; satul Hlinaia și orașul Cupcini din raionul Edineț; comuna Ucrainca, raionul Căușeni; comuna Hîrtop, raionul Cimișlia; localitățile Ișcălău, Pîrlița și Călinești, raionul Fălești; comuna Camenca, raionul Glodeni; comuna Negurenii Vechi, raionul Ungheni și municipiul Bălți.

Precizăm că Renato Usatîi și-a dat demisia după alegerile parlamentare anticipate, desfășurate pe 11 iulie. Politicianul consideră că rezultatele slabe la alegeri în Bălți au fost un vot de neîncredere pentru el și echipa sa.

Săptămâna trecută politicianul a chemat localnicii în fața Primăriei Bălți.  Evenimentul a fost organizat pentru ca Usatîi să își prezinte raportul de activitate.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button