fbpx

Anticipate, dar cu Guvern învestit! Candidatul Platformei DA la funcția de premier se angajează să găsească sprijinul majorității în Parlament

Chiar dacă pledează pentru anticipate, Platforma DA anunța că înainte de scrutin ar trebui să avem un Guvern funcțional. Așadar, candidatul formațiunii, numele căruia nu este publicat, se angajează să găsească majoritate în Legislativ.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Platforma Demnitate și Adevăr militează în continuare pentru alegeri parlamentare anticipate, organizate de un guvern pro-european responsabil, capabil să gestioneze crizele din societate, în conformitate cu normele legale și Constituția Republicii Moldova”, se arată într-un comunicat emis.

Reprezentanții formațiunii acuză oponenții politici că au pierdut timp și nu au acordat atenție problemelor oamenilor, iar criza s-a aprofundat.

Precizăm că, anterior, se anunța că Andrei Năstase este candidatul Platformei DA la funcția de premier. Din comunicat, însă, nu este clar dacă tot el rămâne pretendentul înaintat de formațiune la șefia Executivului.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button