fbpx

Violeta Ivanov propune lansarea unui program de susținere a agroturismului rural: „Cunosc amănunțit potențialul țării”

Violeta Ivanov consideră că situația din domeniul agroturismului poate fi înviorată dacă statul ar oferi subvenții atractive celor care vor să facă afaceri în acest domeniu. Potrivit candidatei PP ȘOR la prezidențiale, programul echipei sale prevede măsuri concrete în acest sens.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Deputata consideră că, actualmente, potențialul din această componentă a turismului nu este valorificată deplin, deși are mari perspective.

Printre obiectivele Violetei Ivanov se numără adoptarea unui program național, prin intermediul căruia statul să ofere sume cuprinse între 5000 și 10.000 de euro celor care vor construi pensiuni mici, mai ales în localitățile rurale pitorești.

„Eu și echipa noastră suntem convinși că este nevoie să fie adoptat urgent un program de stat de susținere a agroturismului rural. Noi considerăm că situația din agroturismul rural ar putea fi înviorată dacă statul va oferi subvenții atractive celor care vor să facă afaceri în acest domeniu

Ca fostă ministră a Mediului, cunosc amănunțit potențialul țării în acest sens. Moldova, această frumoasă palmă de pământ pe care ne-a dăruit-o Dumnezeu, are o sumedenie de locuri pitorești și monumente ale naturii deosebite, unele chiar unice în spațiul european și mondial. Trebuie să valorificăm cu grijă și pe deplin acest potențial”, declară Violeta Ivanov.

Programul prezidențial electoral al Violetei Ivanov „Moldova-2024” propune soluții concrete de dezvoltare a țării pe următorii patru ani. Documentul se bazează pe patru piloni: infrastructura și dezvoltarea regională, agricultura, protecția socială și sănătate, și lupta cu corupția.

P.

Articole asemănătoare

Back to top button