fbpx

update, video, audio | Echipa lui Dodon comentează acuzațiile lui Bilețchi despre presupuse dezordini în masă după alegeri: „În zadar acesta se rupe în figuri”

(update, ora 15:00)

Ludmila Muntean, purtătoarea de cuvânt a lui Igor Dodon, afirmă că stafful electoral al candidatului nu este mirat de faptul că Vlad Bilețchi „se agită pentru Maia Sandu”. Potrivit ei, însă, lidera PAS „ar putea deveni o dezamăgire pentru unioniști”

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„În zadar acesta se rupe în figuri, fiindcă Maia Sandu poate deveni pentru unioniști, ca și pentru toți cetățenii, o dezamăgire mai mare decât Roșca, Filat sau Gimpu și Chirtoacă. Le transmitem alegătorilor de dreapta: nu vă faceți icoane în politică, nu vă autoînșelați din nou”, ne-a comunicat Muntean.

Știrea inițială

Unioniștii afirmă că Igor Dodon ar pregăti dezordini în masă după scrutin. La manifestații ar urma să participe membri ai mai multor organizații de veterani.

Vlad Bilețchi, liderul mișcării Unirea-ODIP a prezentat, în cadrul unui eveniment desfășurat în fața președinției o înregistrare audio de la o ședință în care se discută organizarea manifestațiilor. În același timp, potrivit lui, în spațiul public au apărut mai multe informații referitoare la un eventual război dacă Maia Sandu învinge alegerile.

Din înregistrare se aude că întrunirea ar putea fi spontană, la aceasta fiind prezentă circa 10.000 de persoane. Persoanele care vor veni la eveniment sunt veterani ai războiului din Afganistan, membri ai Uniunii Ofițerilor, dar și a mai multor organizații de tineret.

Solicitată de ZUGO, Ludmila Muntean, purtătoarea de cuvânt a lui Igor Dodon, nu a comentat deocamdată declarațiile unioniștilor.

Anterior, și Renato Usatîi afirma că mai multe persoane ar urma să fie aduse în capitală în noaptea de duminică spre luni. Echipa lui Igor Dodon, însă, a tratat informațiile drept falsuri și a anunțat că politicianul va fi chemat în instanță.

Precizăm că, vineri, în ultima zi când se poate face agitație electorală, în țară au loc mai multe întruniri pentru a-l susține pe Igor Dodon în cadrul turului doi al alegerilor prezidențiale.

Votează informat! Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button