fbpx

Prima reacție a lui Dodon după anunțarea rezultatelor alegerilor: „Foști și actuali candidați ar fi bine să ceară scuze”

Igor Dodon a făcut primele declarații după primul tur al scrutinului prezidențial. Acesta a anunțat că a revenit pentru o zi din concediu să semneze mai multe decrete, însă de mâine, va fi din nou în concediu pentru a se pregăti de turul doi al prezidențialelor.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

El l-a mulțumit cetățenilor care l-au susținut. În același timp, el speră la o mobilizare mai mare pe 15 noiembrie, dar a punctat că votul diasporei este în disonanță cu a celor de acasă.

„Foști și actuali candidați ar fi bine să își ceară scuze pentru falsurile pe care le-au promovat în ultimele săptămâni. Sistemul electoral și conducerea țării a demonstrat că poate organiza alegeri libere”, a punctat Dodon.

Dodon a felicitat-o pe Sandu că a ajuns în turul doi. El a reiterat că se repetă situația din 2016 și a menționat că s-ar putea vedea cu lidera PAS la dezbateri.

Precizăm că Igor Dodon a fost învins în primul tur al prezidențialelor de Maia Sandu cu o diferență de peste 3%. Lidera PAS a acumulat mai mult de 36% dintre voturi, conform rezultatelor preliminare, prezentate după prelucrarea tuturor proceselor verbale.

Votează informat! Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button