fbpx

Dodon explică de ce a organizat o manifestație cu zeci de mii de oameni în plină pandemie. „A venit mai multă lume decât era preconizat”

Dodon spune că la manifestațiile de vineri „ar fi venit mai multe persoane decât era preconizat”. Potrivit lui, anterior, organizatorii au anunțat că ar fi urmat să vină fi mai puțini participanți la mitinguri.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Citește și: doc | „Ipocrizie fără limite”. După mitingurile PSRM, un deputat se adresează ministrului Voicu: Doar ieri am avut record absolut de infectări

Dodon a precizat în cadrul emisiunii Пятница с Анатолием Голя că manifestații au fost organizate anterior și de către alți politicieni, inclusiv Renato Usatîi și Maia Sandu. În același timp, el se declară convins că autoritățile gestionează eficient pandemia.

„Cred că sunt evenimente bune la finalul campaniei electorale. (…) MAI trebuie să acționeze conform legii, inclusiv cu cei care anterior au organizat asemenea evenimente. Două săptămâni în urmă nu ați adresat această întrebare Maiei Sandu. Și alți oponenți au scos oamenii. În același scuar, două săptămâni în urmă a organizat manifestații Usatîi. Mai devreme a organizat Maia Sandu. Nu știu de ce pe voi și pe alții nu îi interesează asta. Dar când socialiștii au ieșit… e curios”, a spus Dodon.

Precizăm că,  pe 13 noiembrie, în țară au fost organizate mai multe manifestații pentru susținerea lui Igor Dodon în turul doi al prezidențialelor. Președintele în exercițiu a anunțat că la eveniment au participat câteva zeci de mii de persoane.

Votează informat! Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

CITEȘTE ȘI:

video | Dodon se compară cu Ștefan cel Mare: „Foarte des mă întreabă, cui i-a fost mai greu, nouă sau lui”

 

Articole asemănătoare

Back to top button