fbpx

Dodon, despre votul diasporei: „Reprezintă un electorat paralel al Republicii Moldova și are preferințe în disonanță”

Igor Dodon susține că diaspora reprezintă un electoral paralele al Republicii Moldova. Potrivit lui, preferințele conaționalilor din străinătate diferă de cele ale celor rămași acasă.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În același timp, Dodon le-a mulțumit cetățenilor care l-au susținut și a felicitat-o pe Maia Sandu pentru că a acces în turul doi al scrutinului. Totodată, candidatul speră la o mobilizare mai mare pe 15 noiembrie, precizând că sunt mai mulți susținători ai stângii, chiar dacă cei din diasporă votează partide de dreapta.

„Diaspora a fost foarte activă. Reprezintă în mod real un electoral paralel al Republicii Moldova. Acest electoral ale propria viziune și propriile preferințe politice. În mare parte, aceste preferințe politice ale diasporei se află în disonanță cu preferințele populației majoritare care locuiește și muncește acasă”, a punctat Dodon.

Șeful statului în exercițiu reiterează că se repetă situația din 2016. Acesta a precizat că de mâine se va afla din nou în concediu din cont propriu, pentru a se ocupa de campanie, dar și a anunțat despre o eventuale apariții la dezbateri.

Votează informat! Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

CITEȘTE ȘI:

Prima reacție a lui Dodon după anunțarea rezultatelor alegerilor: „Foști și actuali candidați ar fi bine să ceară scuze”

Articole asemănătoare

Back to top button