fbpx

doc, video | Averea și promisiunile electorale ale lui Renato Usatîi: „Voi m-ați cerut. Eu v-am ascultat!”

Renato Usatîi s-a lansat astăzi în campania electorală, menționând că „asta i-au cerut oamenii”. În același timp, el a adus acuzații la adresa mai multor politicieni, fără a oferi nume, declarând că sunt corupți.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Ce promite candidatul?

Usatîi susține că va lupta cu fenomenul corupției. Totodată, acesta afirmă că persoanele vinovate de ilegalități vor fi pedepsite și vor ajunge la pușcărie.

În același timp, el promite relații bune și cu estul, dar și cu vestul, schimbări în ceea ce privește salariile și pensiile, sistemul educațional, dar și cel medical. De asemenea, potrivit lui, pentru a soluționa problema transnistreană trebuie implementate întâi de toate reforme în Moldova.

Totodată, Usatîi își propune să organizeze alegeri parlamentare anticipate dacă ajunge președinte, să reîntoarcă la baștină persoanele aflate la muncă în străinătate și să asigure locuri de muncă în Moldova.

Ce acere deține Renato Usatîi?

Conform declarației publicate de CEC, Usatîi a încasat în perioada 2018-2019 salariul de peste 23.000 de lei de la Primăria Bălți. La fel, el a mai primit o donație în valoare de 3.700.000 de lei și a câștigat 5400 de lei pe urma contractului de vânzare-cumpărare a părții unei SRL.

Politicianul a obținut peste 27 de milioane de ruble rusești din vânzarea mai multor mijloace de transport. În posesia lui Usatîi mai sunt 18 terenuri care valorează zeci de milioane de ruble. Printre imobilele pe care le deține liderul Partidului Nostru se numără un garaj, șase case de locuit și trei construcții nefinalizate – valoarea totală a lor fiind de câteva zeci de milioane de ruble.

Mașina pe care și-a procurat-o anul trecut Usatîi și o deține în proprietate valorează peste șapte milioane de lei, conform declarației de avere, iar printre bunurile deținute se numără și trei ceasuri, costul total al accesoriilor fiind de 250.000 de euro.

De asemenea, politicianul deține cinci conturi bancare. Cumulativ, pe acestea sunt depozitați mai mult de 6000 de euro, peste 4000 de dolari, dar și mai mult de un milion de ruble rusești.

Renato USATÎI_declarația de Avere by Victoria Laur on Scribd

Articole asemănătoare

Back to top button