fbpx

doc | Chirtoacă solicită CEC să anuleze rezultatele alegerilor la 42 de secții de votare pentru cetățenii din stânga Nistrului: „Se admite frauda”

Dorin Chirtoacă solicită CEC să anuleze rezultatele alegerilor la 42 de secții de votare pentru cetățenii din stânga Nistrului. Candidatul susține că funcționarii electorali din birourile respective ar tolera fraudarea scrutinului.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit lui, alegătorii ar fi aduși la alegeri în mod organizat, de la ora 08:00, cu aceleași automobile, având același tip de mănuși. Totodată, politicianul a atașat și imagini cu aglomerația de la secțiile de votare.

„Astfel, are loc fraudarea alegerilor, cu ajutorul implicării regimului ilegal de la Tiraspol, cu susținerea și coordonarea serviciilor secrete din Rusia.Faptul că sunt aduși organizat și se formează cozi de la prima ora, ținând cont și de condițiile meteo nefavorabile, dar de pandemie, demonstrează ca este vorba despre acțiuni concertate, coordonate de fraudare a procesului electoral in aceste secții”, susține Chirtoacă.

Precizăm că, astăzi, la Varnița, mai mulți veterani și manifestanți ar fi blocat accesul în secțiile de votare, unii dintre ei invocând că nu ar vrea ca transnistrenii să răspândească virusul COVID-19 în localitate. La fel, în spațiul public apărut informații că la Sănătăuca, Florești, s-ar transporta organizat alegătorii, fapt infirmat de Poliție.

Votează informat! Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

 

Articole asemănătoare

Back to top button