fbpx

foto, video | Alegătorii transnistreni ar face coadă la Sănătăuca, iar unii săteni ar fi revoltați: „Pentru ei votul în Moldova e business”

Alegătorii din stânga Nistrului fac rânduri la secțiile de votare din Sănătăuca, raionul Florești. Cel puțin asta susține o reprezentantă PAS, care a publicat pe Facebook câteva fotografii de la fața locului.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

(update 11:34) Poliția afirmă însă că votarea în Sănătăuca are loc fără încălcări, iar traseul Camenca (stânga Nistrului) – Sănătăuca (raionul Florești) este monitorizat.

Știrea inițială:

Aceasta susține că alegătorii transnistreni se deplasează cu mașinile la votare și că „unii intră în secția de vot și nici nu știu unde să aplice ștampila, că nu au primit instrucțiuni clare”.

Potrivit ei, unii sătenii ar fi revoltați că „cei din Transnistria vin aici să voteze „contra plată și nu din preferințe sau convingeri politice”.

„Pentru ei votul în Moldova e business, un venit în plus pe moment și nimic mai mult”, a scris Iuliana Cantaragiu pe Facebook.

„Oameni buni, dacă vreti voi să va decideti soarta și nu „micii afaceriști” din Transnistria, ieșiti la vot masiv. Și în Moldova și in diaspora”, a mai scris reprezentanta PAS.

Foto: Iuliana Cantaragiu/FB

Amintim că pentru alegătorii din stânga Nistrului au fost deschise 42 de secții de votare pe malul drept al Nistrului.

Votează informat! Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button