fbpx

Chirtoacă comentează declarația controversată a lui Dodon: „S-au spart ouăle și au apărut porumbei și coțofene”

Fostul candidat la prezidențiale, Dorin Chirtoacă, a comentat declarația controversată a lui Igor Dodon despre „porumbel și coțofană”. Liberalul a menționat că „cine se bălăcește în glod nu poate zbura”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În același timp, Politicianul a sugerat că, după brifiengul din dimineața zilei de astăzi, 3 noiembrie, ar trebui să se autosesize Consiliul pentru Prevenirea și Eliminarea Discriminării. Totodată, în contextul replicii făcute, Chirtoacă a îndemnat cetățenii să iasă la votare pe 15 noiembrie,

„La Dodon s-au spart ouăle și au apărut teme noi – despre porumbei și coțofene. Porumbelul Moscovei, care duce poșta lui Narîșkin și Putin, a început a ciripi… Unde este Consiliul pentru Nediscriminare? Sau unii s-au țicnit și problema este deja de competența medicilor?

Ca atare, vorba din popor este cu totul alta: Nu dați vrabia din mână pe cioara de pe gard. Problema lui Dodon este că el nici a vrabie nu trage”, a punctat Chirtoacă.

Precizăm că, în dimineața zilei de astăzi, 3 noiembrie, Igor Dodon a ieșit în fața presei și a anunțat că se lansează în campania electorală pentru turul doi la prezidențialelor. După ce a fost învins de Maia Sandu pe 1 noiembrie, în primul tur al scrutinului, acesta a adus mai multe acuzații la adresa oponentei sale.

Spre finalul discursului, Dodon a transmis un mesaj alegătorilor. Acesta i-a îndemnat să nu schimbe „porumbelul din mână pe coțofana de pe gard”. Declarația a stârnit mai multe reacții în spațiul public, iar internauții nu au ezitat să facă haz de necaz pe seama situației.

 

Articole asemănătoare

Back to top button