fbpx

foto | „Ouăle erau clocite dacă au ieșit din ele un porumbel și o coțofană”. Reacția internauților la declarația „păsărească” a lui Igor Dodon

Declarația lui Igor Dodon despre „porumbel și coțofană” a stârnit reacția moldovenilor. Aceștia nu au ezitat să facă glume pe seama afirmațiilor și să îl ironizeze pe candidatul la un nou mandat.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Unii și-au amintit despre perla precedentă, legată de femeia de la Etulia, care i-ar fi ghicit în ouă. Alții, însă, nu au ezitat să îl compare cu necuvântătoare.

ZUGO a selectat mai câteva dintre reacțiile moldovenilor pe care vi le prezintă mai jos. Nu uitați să ne scrieți în comentarii ce credeți voi despre declarația controversată.

 

Precizăm că, în dimineața zilei de 3 noiembrie, Igor Dodon a ieșit în fața presei și a anunțat că se lansează în campania electorală pentru turul doi la prezidențialelor. Acesta a adus mai multe acuzații oponentei sale, Maia Sandu, care l-a învins cu 36% dintre voturi duminică, 1 noiembrie, în primul tur al scrutinului.

Spre finalul discursului Dodon a transmis un mesaj alegătorilor. Acesta i-a îndemnat să nu schimbe „porumbelul din mână pe coțofana de pe gard”.

 

Articole asemănătoare

Back to top button