fbpx

Legislativele României și R. Moldova se vor întruni într-o ședință comună la Chișinău

Parlamentul României și al Republicii Moldova se vor întruni într-o ședință comună la Chișinău în viitorul apropiat. Anunțul a fost făcut de către șeful Legislativului, Igor Grosu, în cadrul unei conferințe de presă comună cu președintele Camerei Deputaților de la București, Marcel Ciolacu.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„În timpul apropiat, urmează să organizăm în premieră ședința comună a Parlamentelor Republicii Moldova și României. Mă bucur că ședința va avea loc la Chișinău”, a declarat Igor Grosu.

Președinte Parlamentului a reiterat sprijinul continuu al României acordat Republicii Moldova.

„România a fost mereu alături de Republica Moldova. Îndemn și de această dată să fiți ambasadorii noștri. Am certitudinea că împreună putem face lucruri istorice pentru țările noastre”, i-a transmis șeful Legislativului de la București lui Marcel Ciolacu.

La rândul său, președintele Camerei Deputaților de la București a declarat că locul Republicii Moldova este în Uniunea Europeană, iar România are datoria de a ajuta țara noastră pe parcursul acestui drum.

„Locul Republicii Moldova este în Uniunea Europeană. Nu există altă cale de dezvoltare pentru Republica Moldova decât intrarea în Uniunea Europeană. România trebuie să ajute Republica Moldova. România nu face un favor Republicii Moldova, România are obligaţia de a ajuta Republica Moldova pentru tot acest parcurs”, a declarat Marcel Ciolacu în cadrul conferinței.

Articole asemănătoare

Back to top button