fbpx

Strănepoții au însoțit-o la ceremonia de absolvire! O femeie care a luat diploma de licență la 78 de ani vrea să facă masteratul

Vivian Cunningham, o femeie din statul american Alabama, a obținut diploma de licență la 78 de ani. Aceasta a mers la ceremonia de absolvire însoțită de strănepoți, iar acum planifică să facă și masteratul.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

De-a lungul vieții aceasta a fost pasionată să studieze și să afle lucruri noi. Atunci când era mai tânără, femeia a rămas singură cu doi copii și a depus tot efortul pentru a-i crește și a muncit, iar timp pentru ore la universitate nu i-a ajuns.

După ce a ajuns pensionară, însă, copiii, nepoții și strănepoții au fost cei care au îndemnat-o să și urmeze visul, transmite Digi24, cu referire ABC News. „Am fost uimită. M-am simțit foarte bine. Singurul lucru pe care pot să-l spun este că am fost în extaz și mă simt foarte bine să știu că am trecut prin acest proces educațional”, le-a povestit absolventa jurnaliștilor.

Acum Vivian se pregătește de o nouă etapă și intenționează să se înscrie și la cursurile unui program de masterat. „Aș dori să le spun tuturor că dacă ai o pasiune și mai ales un vis, nu renunța. Nu lăsa pe nimeni să-ți spună că nu se poate”, afirmă femeia.

Articole asemănătoare

Back to top button