fbpx

foto, video | O antreprenoare din Sadaclia l-a încântat pe Ion Chicu. „Aici am văzut toată frumusețea de pe lume, curaj și încredere mare în viitor”

În cadrul vizitei sale la Basarabeasca, Ion Chicu a vizitat fabrica „Bombonici” din Sadaclia. Șeful Executivului a discutat cu managerii și angajații despre starea economiei naționale și a rămas încântat de antreprenoarea care gestionează afacerea.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Premierul a vorbit despre intenția Guvernului de a investi în dezvoltarea infrastructurii rutiere cu scopul de a industrializa țara. În același timp, el a precizat că dacă ai talent și încredere, te poți dezvolta profesional oriunde te-ai afla.

„Tinerii pleacă în țări unde găsesc mai multe oportunități de angajare stabilă și posibilități de creștere personală și, în loc să lucreze pentru PIB-ul Moldovei, muncesc pentru dezvoltarea economiei altor state. Vom crea platforme industriale în toate regiunile țării, asta e calea de a păstra oamenii în Moldova”, a spus prim-ministrul.

La rândul său, femeia de afaceri a declarat că își dorește să facă ceva pentru istoria țării. Ea a menționat că premierul i-a promis deja că va ajuta întreprinderea să se mențină.

„Și moldovenii pot să facă ceva frumos. Și moldovenii pot să facă ceva extraordinar. Să fim corecție, calitativi. Pentru noi e foarte important că într-un sat atât de îndepărtat vin oameni importanți”, a precizat Silvia Lazu.

„Aici am văzut toată frumusețea de pe lume, curaj, spirit antreprenorial și încredere mare în viitor. Într-un raion mic se poate de dezvoltat o afacere dacă ai talent, ai încredere, nu lași mâinile în jos când apar greutăți”, a concis Ion Chicu, citat de presă.

Articole asemănătoare

Back to top button