fbpx

foto | Schimbă tablouri pe hrană pentru animalele abandonate. Un băiat de 9 ani combină pasiunea pentru artă și dragostea pentru patrupezi

Un băiat rus, Pavel Abramov, în vârstă de 9 ani, pictează portrete care reprezintă animalele de companie. Scopul lui nu este de a câștiga bani pentru jucării sau dispozitive de ultimă generație. Tânărul artist își schimbă creațiile pe hrană pentru animale, rechizite casnice și accesorii pe care le donează unui adăpost.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Pavel și mama sa, Ekaterina Bolșkokova, au început acest proiect, numit „Peria de vopsea”, cu aproximativ un an în urmă. Această idee a luat naștere în mintea băiatului după ce a suferit pierderea prietenului său cu patru lăbuțe, Barsik.

Copilul pictează animalele de companie ale proprietarilor care își doresc un portret cu membrul blănos al familiei. El își cunoaște fiecare model după nume, realizează picturile în baza fotografiilor și este întotdeauna interesat de modul în care stăpânii și-au întâlnit animalele. Poveștile vietăților salvate de pe străzile reci îl marchează profund pe Pavel, iar acest lucru se pare că îi compensează toate eforturile.

Foto: Что может маленький волонтёр? via VK

Articole asemănătoare

Back to top button