fbpx

Adele a dezvăluit cum a slăbit 30 de kilograme într-un an. Ce reprezintă dieta Sirt

De aproape doi ani se vorbeşte despre minunile pe care dieta Sirt le-ar fi făcut asupra corpului Adelei, cunoscuta cântăreaţă britanică care a slăbit peste 30 de kg într-un an. Acum, vedeta neagă acest lucru, într-un interviu pentru Vogue UK. Cum arată o zi de antrenament pentru Adele şi în ce constă dieta Sirt?

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Într-un interviu pentru Vogue UK, care a pus-o pe copertă mai frumoasă ca niciodată, Adele a spus că nu foloseşte nicio dietă, iar secretul pierderii ei în greutate este un altul: antrenamentul!

Anul trecut, toate tabloidele britanice şi au susţinut cu certitudine că pierderea în greutate a Adelei a fost datorată dietei Sirt.

Adele ar fi slăbit fără niciun regim alimentar. Când a fost întrebată de Vogue dacă este adevărat că respectă dieta Sirt, ea a spus: „Nu, nu am făcut-o niciodată. Fără dietă. Dacă e ceva, mănânc mai mult decât înainte, pentru că mă antrenez mult”.

Apoi, a spus că a simţit nevoia de a face multă activitate fizică în timpul divorţului de soţul ei, Simon Konecki, cu care s-a căsătorit în 2016 şi cu care are un fiu, Angelo. În 2019, cei doi s-au separat oficial şi au depus cererea de divorţ, iar în acel moment Adele a început să slăbească drastic.

Adele a devenit dependentă de fitness. A început să se antreneze de două sau trei ori pe zi. De asemenea, a povestit despre pregătirea sa, pe care continuă să o urmeze până în prezent, pentru a rămâne în formă. Pregătirea sa constă în:

– şedintă dimineaţa
– mers pe jos sau box după-amiaza
– antrenament cardio seara

Ce este dieta Sirt

Principiul pe care se bazează dieta Sirt este să mănânci alimente care activează zonele implicate în încetinirea îmbătrânirii celulelor şi a bolilor care rezultă din îmbătrânire. Acestea sunt numite gene subţiri, deoarece s-a observat că sunt mai prezente la indivizii subponderali.

Alimentele care le activează sunt numeroase şi includ şi dulciuri, precum ciocolata, şi curmale. Vinul roşu, fisticul, ceapa roşie sunt, de asemenea, incluse în lista de alimente Sirt, care este de aproximativ 60 de alimente.

Dieta efectivă este împărţită în două etape:

– o primă fază de şapte zile în care puteţi slăbi imediat 3,5 kg. În primele trei zile este permisă o singură masă solidă pe zi şi pentru restul numai alimente lichide şi puteţi consuma în total 1.000 de calorii. În următoarele patru zile sunt permise 1.500 de calorii pe zi, cu două mese solide şi două mese lichide;

– a doua fază de 14 zile este întreţinerea cu alimente Sirt solide şi doar un suc pe zi.

Este o dietă care poate fi urmată şi de cei care fac sport, dar nu mai mult de trei săptămâni. Chiar dacă nu este o dietă deosebit de „extremă”, este întotdeauna util să fie însoţită de sfaturile unui specialist.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button