fbpx

video | Real Madrid este în drum spre Tiraspol. Sheriff va juca miercuri pe teren propriu cu spaniolii

Echipa spaniolă de fotbal, Real Madrid, va ajunge în decursul zilei de marți, 23 noiembrie în Republica Moldova. Aceștia urmează să se întrunească cu Sheriff în cadrul Ligii Campionilor, miercuri, 24 noiembrie, pe Arena Principală a complexului sportiv Sheriff, cu începere de la ora 22:00.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Biletele puse în vânzare online la cel mai așteptat meci din istoria fotbalului moldovenesc, s-au epuizat într-o oră. Pentru a vedea duelul dintre gruparea galactică și viespile tiraspolene, microbiștii moldoveni au achitat între 580 și 2100 de lei.

Amintim că Sheriff Tiraspol a câștigat Real Madrid în capitala Spaniei, scor 2-1. Meciul a contat pentru a doua etapă a grupei D din Liga Campionilor. Scorul a fost deschis de tiraspoleni în minutul 25, prin Jakhshibaev, care a înscris cu o lovitură de cap.

Benzema a restabilit egalitatea în minutul 65, din penalty. Golul victoriei a fost marcat de Thill, în minutul 90, care a stabilit scorul final printr-o execuție de excepție din afara careului.

Citește și: Au milioane de euro pe care nu le pot lua. Motivul pentru care jucătorii lui Sheriff Tiraspol nu își pot primi banii de la UEFA

Articole asemănătoare

Back to top button