fbpx

video | Prestația moldovencei Valeria Marcu în primul live de la Vocea României

Moldoveanca Valeria Marcu, a evoluat în primul live de la Vocea României. Moldoveanca a ales să interpreteze melodia „The Impossible Dream”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Deși nu a acumulat suficiente voturi din partea publicului, pentru a se clasa în semifinală, tânăra din echipa lui Tudor Chirilă a a avut parte de aplauzele publicului și aprecierea antrenorilor.

„A fost fantastică toată piesa. Valeria e una dintre vocile senzaționale ale acestei ediții și e foarte bine aleasă piesa. Ești una dintre vocile redutabile și sper să nu conteze atât de mult că nu ți-a ieșit ultima notă”, a spus  Smiley, unul dintre antrenori.

În prima ediție a battle-urilor de la Vocea României, basarabeanca încă făcea parte din echipa Irinei Rimes, iar atunci Valeria Marcu s-a duelat cu Andra Botez.

În cele din urmă, antrenoarea Irina Rimes a ales să meargă mai departe cu Andra Botez, iar Valeria Marcu a fost eliminată.

Din fericire pentru concurentă, toți jurații s-au arătat dispuși să o salveze. În cele din urme, tânăra a ales să-și continue aventura de la Vocea României în echipa lui Tudor Chirilă.

„S-ar putea ca Irina Rimes tocmai să-mi fi dat câștigătorul Vocea României!”, a declarat atunci Tudor.

Articole asemănătoare

Back to top button