fbpx

video | Olga Buzova a izbucnit în lacrimi după ce a fost întrebată de un jurnalist dacă bea coniac dimineața. Ce i-a răspuns?

Olga Buzova a izbucnit în lacrimi după ce a fost întrebată de un jurnalist dacă bea coniac dimineața. S-a întâmplat în direct, la un canal sportiv rusesc.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Cântăreața vorbea despre echipa de fotbal a Rusiei, căreia i-a dorit succes. Ulterior, s-a conectat în direct și comentatorul sportiv Dmitrii Guberneev.

Ultimul a făcut ironii și a întrebat-o pe Buzova dacă mai bea coniac dimineața. Aceasta, însă, a izbucnit în lacrimi, iar moderatorul a fost nevoit să îi aducă o cană cu apă și șervețele.

Olga nu a ținut emoțiile în frâu și i-a spus lui Guberneev că „nu este bărbat”. „Aș vrea să vorbesc despre sportivi și fotbal. Mă ofensați în comentarii ca un băiețaș. Veniți și îmi spuneți în față”, i-a răspuns Buzova, menționând că recent a suportat o intervenție complicată și nu poate consuma băuturi tari.

Internauții, se pare, s-au împărțit în câteva tabere, Unii au criticat-o pe Buzova pentru comportament, iar alții pe comentatorul sportiv. Totuși, s-au găsit și telespectatori care consideră că nu era cazul ca bolggerița să fie invitată în studioul unui canal sportiv.

Articole asemănătoare

Back to top button