fbpx

video | „E moştenire care rămâne”. O femeie din România a născut al 20-lea copil fiind infectată cu COVID-19

Naştere-eveniment în județul Dolj din România. O femeie a adus pe lume al douăzecilea copil. Chiar dacă mama a fost depistată cu COVID-19, nașterea a decurs fără probleme, iar bebelușul este sănătos și negativ la testul pentru SARS-CoV-2. Este al doilea caz al unei mame din România care aduce pe lume 20 de copii.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Femeia are 42 de ani și spune că este fericită să își strângă în brațe cel de-al douăzecilea copil.

Lorena Mihai: Mă simt bine. Momentan sunt bine.
Reporter: Cum e să-i creşteţi pe ceilalţi 19?
Lorena Mihai: Mie mi se pare foarte uşor. E bucuria casei.
Reporter: Veţi mai avea copii?
Lorena Mihai: Dacă mai vin, da!

Lorena Dijmărescu, director medical Spitalul Filantropia Craiova: „Au fost nişte complicaţii pe celelalte sarcini, însă în momentul de faţă pacienta nu a pus nicio problemă. Şi intervenţia chirurgicală şi evaluarea ei au fost fără nicio complicaţie. La 42 de ani cu 20 de copii cred că e o familie fericită”.

Mămica cu experiență este așteptată acum acasă de soț, bucuros și el de veste. Pentru tată, copiii sunt cea mai mare bogăție.

Vasile Mihai, tatăl: „Asta e moştenire care rămâne. Casa, maşina, banii, orice lucru material se duce, dar copiii sunt daţi ca moştenire”.

Familia Mihai are 12 băieţi şi 8 fetiţe, iar prenumele lor sunt alese din Biblie.

Este a doua familie atât de numeroasă din România. La începutul anului trecut, o femeie din Argeș a dat viață tot al celui de-al douăzecilea copil: o fetiță născută în primele zile ale lui 2020.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button