fbpx

video | Băieții de la Comedy Zebra Show îndeamnă șoferii să nu urce la volan în stare de ebrietate: „Îți spun eu ce poate fi mai rău”

Băieții de la Comedy Zebra Show îndeamnă șoferii să nu urce la volan în stare de ebrietate. Într-un spot realizat în colaborare cu Inspectoratul Național de Probațiune, aceștia povestesc „ce poate fi mai rău decât să te oprească poliția” atunci când conduci băut.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Conform scenariului, protagonistul filmulețului urcă în automobil, iar mai multe persoane care intervin după producerea accidentelor rutiere. Aceștia îl îndeamnă să nu conducă în stare de ebrietate deoarece „și așa au avut mult de lucru”.

„Nu e nimic mai important decât viața dumneavoastră și a celor dragi. Doar în mâinele noastre este soluția. Doar împreună putem să oprim acest fenomen. Vă îndemn să vă alăturați campaniei noastre #SALV#Stop_alcool_la_volan, nu numai prin likeuri și distribuiri, ci și prin acțiuni față de noi, față de prieteni, față de cei apropiați”, scrie Inspectoratul Național de Probațiune în descriere filmulețului.

Vedeți mai jos spotul social cu participarea comedianților.

Articole asemănătoare

Back to top button