fbpx

video | A îndrăgit țara noastră acum 20 de ani și vrea să facă un serial despre ea. Povestea unui american „Pierdut în Moldova”

Un american care a vizitat Moldova acum 20 de ani vrea să filmeze un serial despre țara noastră. Acesta spune că evenimentele din film vor fi bazate pe experiențele pe care le-a trăit la noi.

„Lost in Moldova” (tr. r. „Pierdut în Moldova”) va relata povestea lui Diego, un american care s-a alăturat Corpului Păcii pentru a-și impresiona fosta iubită. Scenariul a fost scris de John Lewis, iar producția urmează să fie realizată de o echipă moldo-americană de cineaști.

„Mulți americani sunt neîncrezători cu restul lumii – asta este similar pentru multe persoane din diferite țări. Dar oamenii sunt oameni. Au probleme similare și chestii similare de care poți râde”, spune scenaristul, citat de The Calvert Journal.

Serialul va avea opt episoade. Acestea vor relata despre viața protagonistului într-un sat din Moldova, despre modul în care interacționează cu oamenii, dar și despre impresiile pe care le va acumula. Realizatorii producției speră că moldovenii se vor regăsi în personajele prezentate.

Actualmente, aceștia au publicat trailerul filmului și au lansat o campanie de crowdfunding. Ei spun că asta îi va ajuta să acopere cheltuielile necesare pentru filmări, astfel dezvoltând potențialul cinematografic al țării.

 

Articole similare

Back to top button
Close