fbpx

Topul Forbes al miliardarilor pentru anul 2021. Elon Musk, salt spectaculos în spatele lui Jeff Bezos

Lista anuală a bogaţilor lumii întocmită de Forbes include un număr record de 2.755 de miliardari. Fondatorul Amazon.com Inc, Jeff Bezos, ocupă primul loc pentru al patrulea an consecutiv, relatează Reuters.

Directorul executiv al Tesla, Elon Musk, a ajuns pe locul doi pe listă, urcând de pe locul 31, unde se situa anul trecut. Românul Ion Ţiriac ocupă locul 1.833 în lista miliardarilor, cu o avere de 1,6 miliarde de dolari, scrie Mediafax.

Miliardarii din acest an valorează în total 13,1 trilioane de dolari, în creştere faţă de cele 8 trilioane de dolari de anul trecut, a spus Forbes.

„Cei foarte bogaţi au devenit mult mai bogaţi”, a declarat Randall Lane, directorul de conţinut al Forbes, într-un interviu acordat Reuters Video News.

Directorul executiv al Tesla, Elon Musk, a ajuns pe locul doi pe listă, în urcare de pe locul 31 anul trecut.

Bernard Arnault, director executiv al firmei de articole de lux LVMH, fodatorul Microsoft, Bill Gates, şi directorul executiv al Facebook, Mark Zuckerberg, completează clasamentul primilor cinci dintre cei mai bogaţi miliardari din lume.

Warren Buffett, investitor şi magnat în afaceri, a ieşit din primii cinci pentru prima dată în peste două decenii, clasamentul fiind dominat de companii din tehnologie.

Lista din acest an are 493 de noi intraţi.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button