fbpx

Regina Elizabeth II, criticată pentru că nu a purtat masca la un eveniment public. Reacția Palatului Buckingham

Regina Elizabeth II este criticată pentru prima sa ieșire publică de la debutul pandemiei. La întrunirea la care a participat suverana britanică și alte 48 de persoane nu s-au purtat măști de protecție.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.
În Marea Britanie este obligatorie purtarea măștilor de protecție în transportul și spațiile publice, dar și acolo unde distanța fizică nu poate fi respectată.

Regina a vizitat Laboratorul de Ştiinţă şi Tehnologie a Apărării, transmite The Guardian. Ea a fost însoțită de nepotul său, prințul William, și a purtat discuții cu cercetătorii care se ocupă de combaterea pandemiei.

Administrația laboratorului a luat măsuri epidemiologice stricte înainte de vizita suveranei, iar tuturor celor prezenți li s-au efectuat preliminar teste pentru a identifica dacă nu sunt bolnavi de COVID-19.

Totodată, Palatul Buckingham precizează înainte de a se organiza vizita au fost consultați specialiști, iar toate măsurile de precauție, inclusiv distanța fizică au fost respectate. Mai mult, regina și nepotul său au venit la eveniment separat.

Articole asemănătoare

Back to top button