fbpx

Nu știi să pozezi? Iată câteva trucuri simple pentru a arăta impecabil în poze

Există două tipuri de oameni: Cei care ies bine în poze fără să depună niciun efort și cei care ies caraghios ori de cât ori ar încerca. Ochii închiși, zâmbetul artificial și forțat, expresia încordată a feței, postura neglijentă a corpului sunt doar câteva din problemele cu care se confruntă majoritatea din noi atunci când pozăm, scrie eustiu.com.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Păi, și cum facem până la urmă? Renunțăm la amintiri? Ocolim pozele de grup? Ne împăcăm cu destinul? Stai liniștită, pentru că fotografii și designerii profesioniști au completat această “scăpare a codului genetic” și au dezvoltat câteva tehnici eficiente pentru a arăta mai bine în poze. Hai să vedem împreună care sunt ele!

Nu te încorda

Relaxează-te, oricât ar fi de tentant să ai un aer serios, încearcă să iei o poziție naturală și degajată. Obiectivul simte bine orice încercare de a trișa și te va pedepsi pentru acest lucru. Prin urmare, fii tu însăți și succesul este garantat. De regulă, când nu știm că suntem fotografiați, ieșim mai bine în poze. Secretul constă în naturalețe.

Ai grijă la postură

Spatele este unul din cele mai importante elemente atunci când pozezi. Stai întotdeauna dreaptă, chiar dacă trebuie să depui efort. Atunci când te înclini în față, gâtul pare mai scurt, iar talia mai plină, efectul fiind și mai pronunțat pe fotografii. O postură dreaptă înseamnă un corp frumos și un chip luminos.

Ai grijă unde îți așezi mâinile

Brațele lăsate drept în jos, în paralel cu linia corpului, creează senzația de stânjeneală și nervozitate, iar cele încrucișate te fac să arăți și mai rău. Întotdeauna trebuie să existe spațiu între brațe și corp. Ține o mână în poziție verticală, iar cu cealaltă încearcă să formezi un unghi, fixând mâna pe șold sau atingând fața. O asemenea curbă îți va sublinia talia și feminitatea.

Nu acoperi fața cu mâinile

Da, brațele trebuie îndoite, dar ai grijă să nu-ți acoperi fața cu mâinile. Atingerea trebuie să fie lejeră, abia sesizabilă.

Nu sta cu întreg corpul întors spre cameră

Atunci când stai cu întreg corpul întors spre cameră, silueta ta pare masivă și greoaie. Întotdeauna trebuie să existe un unghi. Pentru a pune capăt acestei probleme trebuie doar să te întorci un pic, astfel încât un braț și un picior să iasă ușor în față.

Gestionează greutatea corect

Atunci când pozezi, încearcă să muți greutatea corpului pe un singur picior, iar celălalt să-l împingi ușor în față, îndoind genunchiul. O asemenea postură arată foarte natural și îți va adăuga bile albe la capitolul atractivitate.

Ține bărbia dreaptă

Nu ridica capul în sus, fiindcă astfel vei scoate în evidență bărbia dublă, dar nici nu-l înclina în față dacă nu vrei să ai o privire greoaie și răutăcioasă. Ține bărbia dreaptă sau înclină-te lejer spre unul din umeri.

Înclină un pic umărul

În acest fel vei arăta mult mai grațioasă și feminină. De asemenea, umerii trebuie să fie orientați spre aparatul de fotografiat sub un unghi de 30 °. Înalță umerii în sus, îndreaptă spatele, apoi relaxează-te.

Zâmbește natural

Gândește-te la ceva amuzant. Nimic nu poate înfrumuseța o femeie la fel de bine ca un zâmbet ușor și reținut.

Articole asemănătoare

Back to top button