fbpx

Muzica și poezia „se iau de mână” într-un spectacol marca Vali Boghean. Ascultă-ți inima și vino la evenimentul „Încercuri”!

„Vali Boghean” vine cu un nou ciclu de evenimente pe arena culturală din Republica Moldova. Bandul vrea să creeze o platformă pentru diferite generații de muzicieni și actori, care să transmită oamenilor un mesaj: „Ascultă-ți inima. Ea știe!”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Așadar, trupa te invită la un spectacol care va aduce pe aceeași scenă tineri poeți, alături de muzicieni cu experiență, dar și actori, ce vor dori să-ți ofere o experiență spirituală unică.

„La început a fost sunetul, apoi sunetul s-a transformat în cuvânt și cuvântul a răsunat… . Melodia și cuvântul au mers la braț sute de ani și milioane de inimi au bătut și s-au stins pentru ele. A fost un drum lung până au ajuns la Chișinău”, spun organizatorii, în descrierea evenimentului. 

Evenimentul va avea loc la Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici”, pe data de 23 mai curent. Dacă vrei să vezi câțiva dintre artiștii care vor urca pe scenă, accesează pagina evenimentului, iar pentru a prinde un loc la spectacolul marca „Vali Boghean”, atunci cumpără un bilet, accesând acest link.

Articole asemănătoare

Back to top button