fbpx

Mark Stam vorbește despre celebritate și ce ar fi făcut dacă nu devenea cântăreț: „Câteodată îmi dau lacrimile”

Nu s-a lansat de prea mult timp pe piața muzicală din România, însă se poate mândri cu un mare succes. Cântărețul din Moldova, Mark Stam, a vorbit într-un interviu recent pentru elle.ro despre celebritatea pe care o are.

Pasiunea pentru muzică o are de când era mic, însă a putut să-și pună în valoare talentul doar prin multă muncă, devotament și perseverență.

„Dacă m-aș întâlni cu mine, cel de acum cinci-șase ani, mi-aș mulțumi că de fiecare dată când veneam de la școală luam chitara în mână, încercam să scriu eu singur niște linii, niște texte. Și fără să-mi dau seama, învățam să fiu mai bun. Așa că, atunci când m-am izbit de prima oportunitate de lansare, nu a fost atât de dificil, mi-a venit destul de natural”, a spus el pentru sursa citată.

Cât despre celebritate: „Încerc să nu mă concentrez asupra acestui aspect, pentru că ți se poate urca la cap, și asta încurcă. După concerte, când sunt înconjurat de zeci de fani, în momentul ăla realizez nu că sunt celebru, ci că am influențat mulți oameni, care împart aceleași trăiri și momente cu mine. În unele momente chiar îmi dau lacrimile”.

Mark a mai vorbit și despre ce ar fi făcut în viață dacă nu ar fi reușit la fel în muzică: „Probabil aș fi lucrat cu fratele meu în logistică sau transporturi, pentru că oricum de la o vârstă mică eram pasionat de automobile și inginerie”.

Citește și: Mark Stam a povestit despre începutul carierei sale și lipsa de resurse pentru o școală. Cum și-a cumpărat prima chitară?

video | Mark Stam topește inimi printr-o nouă colaborare cu AMI. „Ca să fii fericit”, ascultă-i piesa plină de emoții

Articole similare

Back to top button
Close