fbpx

foto | Tradițiile rămân tradiții! Cum a fost sărbătorit Balul Bobocilor pe timp de pandemie, la un liceu din capitală

Tradițiile rămân tradiții, iar problemele actuale necesită soluții moderne. Acesta a fost argumentul care i-a motivat pe elevii Liceului Teoretic „Gaudeamus” să organizeze Balul Bobocilor pe timp de pandemie.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Anul acesta tematica concursului a fost Stilul Retro. În concurs s-au înscris trei echipe, formate din perechi ce „au pășit” în clasa a 10-a. Ghidați de profesori și încurajați de colegi, boboceii au muncit pentru ca prestația lor să fie cea mai bună.

Cei șase participanți au fost supuși mai multor probe: Ingeniozitate, Talent, Eleganță și Mișcare Scenică. Echipele s-au pregătit conștiincios de fiecare probă, ba chiar au avut și o temă pentru acasă.

Abilitățile concurenților au fost evaluate de un juriu format din patru membri, specialiști în diverse domenii. Printre membri s-a regăsit și o jurnalistă ZUGO.

În sală a fost permis accesul unui număr limitat de persoane, iar evenimentul a fost transmis live pe pagina de Facebook a liceului. La finalul competiției, cei de acasă au putut vota online, astfel încât să fie aleasă perechea cu titlul de „Simpatia Publicului”.

În urma jurizării, câștigători au fost desemnați Maria și Constantin, elevii clasei a 10-a real 2. Cei doi au fost copleșiti de emoții și ne-au mărturisit că competiția a fost strânsă, de aceea nu s-au gândit că ar putea să câștige.

„Ne-am pregătit trei săptămânii, au mai fost certuri, neînțelegeri, însă toate din cauza emoțiilor pe care le aveam, pe măsura ce ziua concursului era tot mai aproape”, a declarat Maria pentru ZUGO.

Peste doar câteva minute s-a aflat că titlul de „Simpatia Publicului” a fost obținut tot de Maria și Constantin, de aceea emoțiile tinerilor s-au dublat!

Doina Arvat, actriță a Teatrului Național Eugene Ionesco și membră a juriului, a înmânat participanților diplomele și premiile câștigate. Aceasta a adăugat că toate echipele s-au prezentat bine, însă fiindcă este un concurs – trebuie să fie și câștigători.

„Desigur că aș avea câteva obiecții cu privire la mișcarea pe scenă și v-aș sfătui să fiți mai siguri pe voi înșivă atunci când evoluați în fața unui public. Totuși, lăsând asta la o parte, bravo pentru pregătire și prezentare”, a spus actrița.

Sursa foto: ZUGO

Articole asemănătoare

Back to top button