fbpx

foto | Taximetristul care știe cum să-și facă fericiți clienții: Băuturi răcoritoare, fructe și ciocolate, toate la discreția pasagerilor

Dacă ești nervos, stresat sau ai o zi mai proastă, nu este cazul să te descurajezi, pentru că buna dispoziție îți poate surâde în orice moment, în mod deosebit dacă există oameni care știu cum să ți-o creeze. Uneori, e vorba despre apropiați, alteori, însă, poate fi chiar o persoană străină.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Acest lucru a fost demonstrat de un taximetrist care știe cum să-și facă fericiți clienții. O femeie din Chișinău a rămas plăcut surprinsă după ce a apelat la serviciile unei mașini de taxi, iar la îmbarcare a observat pe bancheta din spate o geantă frigorifică cu diferite bunătăți: băuturi răcoritoare, fructe, ciocolate, gume de mestecat.

Femeia a ținut să întrebe șoferul dacă nu a uitat cineva geanta în mașină, însă nu era vorba despre asta.

„Asta e pentru dumneavoastră, alegeți ce vă doriți”, i-a spus taximetristul pasagerei sale.

Inițial, femeia s-a gândit că este o glumă, însă șoferul vorbea serios.

„Totul e simplu. Plus, minus 100 de lei, nu mă încălzesc, însă pasagerii vor fi fericiți și starea de spirit li se va schimba pe loc”, a spus acesta.

Clienta nu a ezitat să fotografieze geanta și să-și istorisească întâmplarea pe rețelele sociale, iar la finalul mesajului său, aceasta a scris că există o argumentare logică a acestui gest.

„P.S: Logica e următoarea: dacă vor avea o bună dispoziție clienții, cu siguranță și șoferul se va simți minunat”, a scris aceasta.

Articole asemănătoare

Back to top button