fbpx

foto | Schimbare radicală în viața Shakirei. Vedeta își vinde vila luxoasă din Miami și se mută în Spania alături de iubitul ei

Shakira și iubitul ei, fotbalistul spaniol Gerard Pique, au luat o decizie radicală de a-și vinde vila dintr-o zonă luxoasă din Miami și a se muta în Spania. Norocoșii care le vor cumpăra casa vor fi vecini cu mai multe staruri, inclusiv Ricky Martin și Jennifer Lopez.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Casa are șase dormitoare, șapte băi, o zonă specială pentru plajă, sală de gimnastică, spații pentru spa, dar și o piscină uriașă, informează presa străină. Totuși, potențialii cumpărători trebuie să fie înstăriți, deoarece locuința cuplului va costa circa 16 milioane de dolari. Acum 20 de ani, această a fost cumpărată de artistă cu doar trei milioane.

Foto: digisport.ro

Anterior se vehicula că Pique vrea să se mute în SUA și să joace pentru Inter Miami, formația patronată de David Beckham. Între timp, se pare că acesta a hotărât să joace pentru Spania în continuare, iar iubita sa a primit reședință în Barcelona.

Cei doi formează un cuplu din 2011 și au doi copii, Milan și Sasha. Chiar și așa, se pare că nunta nu se numără printre planurile cuplului, iar Shakira afirmă că preferă „să rămână iubită, nu să fie soție”.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button