fbpx

foto | Povestea emoționantă a unui câine. Și-a așteptat stăpânii ani de zile în același loc și „a refuzat” fie luat de o altă familie

Istoria unui câine a impresionat o mulțime de oameni. Patrupedul care a devenit celebru își are „locuința” deja de patru ani la marginea unui drum din districtul Mueang, Thailanda, având în spate o poveste emoționantă.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Despre viața lui am reușit să aflăm datorită unui tânăr care, timp de mai multe zile, a fost martor la una și aceeași scenă – cum o femeie vine să hrănească patrupedul abandonat, numit de localnici – Leo.

Când a decis, într-un sfârșit, să se apropie de animăluț, tânărul a observat că patrupedul este mult prea slab și suferă de o afecțiune a pielii. Anuchit s-a interesat mai mult despre el, iar – astfel – a aflat că localnica care îi aducea mâncare câinelui încercase să-l ia acasă, însă – după câteva zile – acesta s-a întors în același loc unde a stat timp de ani de zile.

Nimeni nu știa, însă, că patrupedul așepta mereu pe cineva. Când tânărul a împărtășit fotografii și povestea lui pe rețelele de socializare, iar cazul a fost viralizat, Anuchit a primit un mesaj de la o familie care i-a scris că bietul câine seamănă izbitor de mult cu cel pe care-l pierduseră ei, cu patru ani în urmă, BonBon. Stăpânii îl luase într-o excursie, însă când s-au oprit la o benzinărie și pornindu-se la drum, ei au au observat dispariția cățelului. Cu toate acestea, erau mult prea departe și au decis să nu se întoarcă.

După patru ani, Noi (fostul stăpân) a încercat să ia câinele înapoi, însă acesta se pare că s-a atașat mult prea mult de „locuința” și prietenii lui pentru ca să mai plece. Acum, animăluțul este în același loc, fiind îngrijit în continuare de localnici și – financiar – de fosta sa familie. Totodată, patrupedul pufos a fost dus la veterinar pentru a fi tratat, transmite realitatea.net.

Articole asemănătoare

Back to top button