fbpx

foto | Meghan Markle ar fi născut. O ambulanță, observată la reședința ducilor de Sussex

În aşteptarea unui anunţ oficial de la Palatul Kensington, fanii regali sunt tot mai convinşi că bebeluşul ducilor de Sussex a venit deja pe lume. Asta pentru că, zilele trecute, a fost văzută o ambulanţă staţionând preţ de câteva ore în faţa castelului Windsor, acolo unde cuplul regal îşi are reşedinţa.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Totuşi, este greu de spus dacă bebelușul a văzut lumina zilei sau nu, pentru că nicio mişcare nu a fost înregistrată în privinţa ambulanţei. Aceasta a staţionat, într-adevăr, în faţa Castelului Windsor, însă nimeni nu a fost văzut coborând din ea. Ulterior, aceasta s-a retras. Internauții cred că ar putea fi vorba și de o alarmă falsă.

Cert este că supoziţiile naşterii au fost întărite şi de faptul că Regina Elisabeta a fost văzută vizitând tânărul cuplu la reşedinţa lor. Aceasta a stat de Paşte la Castelul Windsor, care este peste drum de Frogmore House, şi le-a făcut şi acestora o vizită scurtă.

Totodată, Casa britanică Paddy Power a suspendat, joi seară, pariurile ce vizau data de naştere a viitorului bebeluș din familia regală a Marii Britanii.

„Am suspendat pariurile pentru ziua de naştere a bebeluşului lui Harry şi al lui Meghan, după o creştere considerabilă a pariurilor, ceea ce indică faptul că cineva cunoaşte anumite lucruri”, a declarat într-un comunicat agentul de presă al casei Paddy Power, potrivit Libertatea.

William Hill, concurenţii casei de pariuri Paddy Power, nu împărtășesc aceeași opinie, transmițând că nu sunt de părere că bebelușul regal a venit deja pe lume, pentru că „ar fi dificil de păstrat atât de secretă o naştere ce implică un număr enorm de persoane”. 

Articole asemănătoare

Back to top button