fbpx

foto | În vacanță i-a venit inspirația: actorul Emilian Crețu a parodiat-o pe Anastasia Fotachi. Reacția fotomodelului

Emilian Crețu a luat-o peste picior pe Anastasia Fotachi. Acesta a parodiat modelul în câteva poze, pe care le-a publicat pe rețelele de socializare.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Actorul și-a amuzat urmăritorii, prefăcându-se femeie și pozând în diferite ipostaze, cu un bărbat, pe fonul unui Mercedes. Acesta a acoperit fața bărbatului cu un emoticon, la fel cum a făcut și Anastasia Fotachi atunci când a publicat imagini cu iubitul său.

Foto: Emilian Crețu via Facebook
Foto: Emilian Crețu via Facebook
Foto: Emilian Crețu via Facebook

Nu doar Emilian Crețu este cel care a luat-o peste picior pe Fotachi. Prezentatoarea Tatiana Placintă, la fel, a realizat niște poze similare cu cele publicate de model.

Amintim că Anastasia Fotachi a primit recent un automobil, cadou de la iubitul său, iar presa din țară vehiculează că acesta ar fi omul de afaceri Gabriel Stati. Mai mult decât atât, jurnaliștii au găsit și câteva poze care ar demonstra acest fapt.

olaj ZUGO/ foto: Anastasia Fotachia via Instagram

Modelul a reacționat la aceste noutăți și a publicat pe Instagram o postare în care spune că dacă lumea o bârfește, înseamnă că este o personalitate, deoarece nimeni nu ar invidia pe cineva care nu are valoare.

Foto: Anastasia Fotachi via Instagram

Anastasia Fotachi este un model din țara noastră, deținătoare mai multor titluri printre care și Miss Bikini Moldova.

Articole asemănătoare

Back to top button