fbpx

foto | Casa din „Home Alone” poate fi închiriată. Cât costă să-ți petreci o noapte la reședința familiei McCallister

Curând vin sărbătorile de iarnă, iar odată cu ele și maratoanele cu filme de Crăciun. Cum ar fi însă să nu privești din fața televizorului peripețiile lui Kevin din „Home Alone”, dar să-ți trăiești propria aventură de Crăciun la reședința familiei McCallister?

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Da, acest lucru este posibil! Casa lui Kevin se află în Winnetka, Illinois, Statele Unite ale Americii, și poate fi închiriată doar pentru ziua de 12 decembrie. Grandioasa reședință are trei etaje și este disponibilă pentru patru persoane. Este decorată festiv cu brad, coronițe cu vâsc și merișoare. Dormitoarele au baldachin, ciorăpei de Crăciun și luminițe. Iar cireașa de pe tort a vizitei – tarantula lui Buzz care a băgat spaima în hoțul Marv.

„În acest sezon de sărbători, ne jucăm după regulile fratelui meu, așa că nu ezita să mănânci prostii, să privești la televizor gunoaie, să împrumuți aftershave-ul tatălui meu și să îți alegi propria aventură cu un plan de luptă legendar ca ghid. Stai departe de camera mea, bine?”, menționează autorul anunțului, care aparent ar fi chiar Buzz, fratele mai mare al lui Kevin!

Totodată, oaspeții reședinței McCallister vor avea parte de ajutorul unui „membru de securitate al familiei McCallister” care urmează să le prezinte împrejurimile, dar și să le ofere un set Lego „Home Alone”.

Licitația pentru noaptea de 12 decembrie începe de la 25 de dolari (fără taxe).

Vezi aici anunțul.

Această prezentare necesită JavaScript.

 

 

Articole asemănătoare

Back to top button