fbpx

„Erau umilințe, jigniri: Cine ești tu?”. Adriana Ochișanu, dezvăluiri din căsnicia cu Corneliu Botgros

Interpreta Adriana Ochișanu a povestit, în cadrul unui interviu „Femeile vorbesc” de la Jurnal TV, despre căsnicia cu Corneliu Botgros.  Aceasta a relatat că a fost „bătută, umilită și înjosită de primul său soț, iar acum a decis să vorbească despre acest lucru în public”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Mereu eram pe planul doi, mereu. Putea să lase totul baltă și să iasă noaptea cu prietenii. Erau umilințe, jigniri: Cine ești tu? Își manifesta frustrările lui prin a mă trauma psihic. Sunt sechele care mi-au rămas până în prezent în suflet. Am fost bruscată în timp ce eram însărcinată în ultima lună”, a relatat Adriana Ochișanu.

Cântăreața a adăugat că a decis să vorbească despre căsniciile ei pentru a atenționa alte femei.

„Viața nu se termină aici dragele mele, să fiți puternice, să vă iubiți ca să vă iubească și să vă respectați ca să fiți respectate”, a conchis Ochișanu.

Amintim că, în cadrul unui interviu anterior la emisiunea „Fără Protocol” cu Dorin Galben, Corneliu Botgros a relatat că subiectul căsniciei sale cu Adriana Ochișanu este unul „care nu întotdeauna trebuie vorbit”.

„Se interpretează total greșit… După cinci ani, când ne-am întâlnit, i-am spus că nu contează cine a greșit, ci de unde a pornit problema. Greșeala aceea e dintr-un mecanism care nu mai funcționează”, a declarat Corneliu Botgros.

Articole asemănătoare

Back to top button